Vår Story

Vår Story

På Café REKOmmenderas jobbar vi alltid för att det vi levererar ska vara gjort från grunden med bra råvaror och en kärleksfull hand. Vårt kafé i Luleå är ibland kafé, ibland restaurang och ibland rockpub – allt anpassat utifrån de evenemang vi har hos oss.

Vi är ett gäng människor som funnit tryggheten i att själva driva vårt kooperativ allt utifrån vår egen förmåga. Många av oss har inte tidigare haft erfarenhet från branschen, men var och en hittar sin roll så vi kan utvecklas tillsammans. På vår väg tar vi med oss nya människor som behöver hjälp att komma in på arbetsmarknaden

Vårt kafé ligger inrymt i Kulturcentrum Ebenesers mysiga baptistkyrka mitt i hjärtat av Luleå. Här står kulturen i centrum och vi levererar upplevelser för alla sinnen i en fantastisk lokal med utrymme för alla olika kulturella evenemang. Föreningen Kulturcentrum Ebeneser står för lokalen, vi står för mat och dryck och arrangörer från alla hörn ser till att vi får uppleva kulturen hos oss.

Café REKOmmenderas är en franchisekedja som finns i hela Sverige. För att läsa mer om Café REKOmmenderas Sverige kan du följa länken här.